utorak, 31 januar 2023

        

Kamena ograda

LEGI kamena ograda svojim izgledom ispunjava najmodernije arhitektonske zahteve. Vrhunska stabilnost i dug životni vek uz dizajn koji zadovoljava visoke standarde savremenih potrošača, su glavne odlike našeg  LEGI sistema kamenih ograda.

Sa LEGI kamenom ogradom moguće je ograditi prostor kao što je vrt, dvorište, kuća, poslovna zgrada (u zavisnost od potrebe klijenta, ograda moze da se postavi i na druga mesta), čime osim praktičnog rešenja dobijate i unikatan ukras. Za popunjavanje ograde koriste se različite vrste kamena, koji se ređa po želji u slojevima. Ukoliko se pojave visinske razlike tla moguće ih je izjednačiti pomoću ili varijabilnog postavljanja ograde na stub ili sa posebnim mrežnim elementima.

Dupli stubovi su zabetonirani u pojedinačne temelje. Za njih se pričvršćuju panelni elementi sa obe strane. i tako se formira stabilna osnova koja se ispunjava kamenom. Zahvaljujući materijalu od kojih su pravljene, ove ograde su i dobra zvučna izolacija.

Za izradu kamene ograde upotrebljava se jedan od dve vrste sledećih stubova:

- Klasičan dupli LEGI FIL stub
- Klasičan dupli LEGI FIT stub

 Stubovi kamene ogradeprikaz segmenta kamene ograde

 

Kao dodatna zaštita, na početku i krajevima segmentata ograde, koriste se završni specijalni  stubovi koji imaju sigurnosnu uspravnu žicu da bi se sprečilo osipanje kamena iz ograde.

LEGI kamena ograda je kompatibilna sa svim LEGI-sistemima ograda.

Ovi modeli ograde se rade u SAMO toplo pocinkovanom stanju.

Svi delovi od čelika su posle obrade toplo pocinkovani prema DIN EN ISO 1461 evropskom standardu.

 

- Kamena ograda - Prospekt  pdf

- Kamena ograda sa duplim Fil stubom - Upustvo za montazu  pdf

 

 

 

 

linija

 

 

linija

 

Ogradni sistemi

02

Projektovanje

Čelične konstrukcije

Zašto LEGI?

linija

Svi LEGI proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost našeg poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (do 20 godina). Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

 

LEGI Sertifikati

linija

Svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001:2015, od projektovanja, preko proizvodnje, do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

legi sertifikati

 

           Kontakt podaci

linija

Sedište:  ul. Kolubarska 1/1
Slanje pošte: 
Sretena Mladenovića Mike 020
(poslovna jedinica 1)
11000 Beograd
+381 66 5455 005
+381 60 5455 001
+381 60 5455 018

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  |  www.legi.rs

PIB: 103934577   |  M.B.: 20054140
Ž.R.: 160-206926-98
Banka Intesa