Legi sistem

Od projektovanja do ugradnje.

Matična kompanija LEGI GmBH je osnovana 1949. godine u Moersu, u Nemačkoj. LEGI GmBH otvara 2005. godine predstavništvo u Beogradu pod imenom LEGI SGS d.o.o. koja postaje zastupnik za zemlje regiona: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju, a najvišim delom poslovanje obavlja na području Srbije.

Principi & filozofija

Naša filozofija nije gledanje u prošlost, naše iskustvo iz prošlosti nam omogućava da sa poverenjem gledamo u budućnost. To je naš princip, da mislimo već danas kako će se naš biznis odvijati sutra.
Nama je osnovna vrednost da imate poverenje u nas i naš rad, jer Vam nudimo sistem oblasti od projektovanja, preko proizvodnje do same ugradnje kapija i ograda, gelendera, čeličnih konstrukcija već 15 godina u Srbiji, već preko 80 godina u regionu zapadne Evrope gde je LEGI kompanija započela svoj rad, a sve to nastavićemo činiti i u budućnosti.
Uvek smo tu kad nas trebate. Ovaj princip je takođe obećanje prema našim kupcima, jer mi sebe vidimo ne samo kao proizvođača, već i kao kompaniju koje pruža usluge po sistemu „ključ u ruke“.

Svaki dan stojimo na usluzi našim kupcima da razvijemo optimalna rešenja za njih ili njihove krajnje korisnike. Kao Vaš partner, nudimo vam sistem „od planiranja do same ugradnje naših proizvoda“, a rado ćemo implementirati proizvode po meri za vas u sopstvenoj proizvodnji za obradu metala. Za to su neophodni kompetentni i tehnički kvalifikovani radnici.
U kompaniji LEGI, sertifikovani majstori i monteri rade za vas da vam daju najbolji mogući savet i podršku.
Naša odgovornost, stalna poboljšanja, timski duh i iskrena komunikacija su vrednosti koje nas prate i inspirišu svaki dan.

Vaše prednosti

Stručni tim i dugogodišnje iskustvo

Naš stručni tim za ogradne sisteme, kapije, bravarski sektor, površinsku zaštitu materijala kao i naše dugogodišnje iskustvo u Srbiji i regionu čine nas pouzdanim partnerom za vaše zahteve, koje izvodimo precizno i pažljivo do najsitnijih detalja.

Od standardnih do individualnih zahteva, mi ćemo pronaći savršeno i individualno rešenje za vas.

Usluge & asortiman

Naša kompanija pored proizvodnje, distribucije ugradnje, bavi se i projektovanjem rešenja za optimalno uređenje spoljnih industrijskih, privatnih i svih drugih vrsta objekata.

Naš širok asortiman čine proizvodi od specijalno obrađenog metala: ograde (plastificirane ograde, pocinkovane ograde…), kapije, pergole, paviljoni, lukovi, gabioni, parkirne rampe, jarboli, gazišta, kao i razne vrste žice i žičani proizvodi sa upotrebom u građevinarstvu.

Svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001:2015, od projektovanja, preko proizvodnje, do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

LEGI ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra.

Pišu o nama

Portal građevinske industrije – Zašto su LEGI ograde toliko dugovečne? – pročitajte ovde.
Portal građevinske industrijeLegi SGS – pročitajte ovde.

Pogledajte video

Youtube kanal Portala građevinske industrije – Proizvodni proces LEGI – pogledajte ovde (4:06).

Započnimo projekat

Pišite!

Valovita panelna ograda crne boje na kojoj je otisnut logo firme Legi.

Legi SGS doo

Sedište

Kolubarska 1/1

11194 Rušanj

PIB: 103934577
Matični broj: 20054140
Žiro račun: 160-206926-98 Banka Intesa

Kontakt

Slanje pošte:
Sretena Mladenovića Mike 020 (poslovna jedinica 1), Beograd

Maloprodaja:
Veleprodaja:

Tehnička podrška: