Proizvodi

Ogradni panelni sistemi i kapije

Pre 80 godina počeli smo da proizvodimo panelnu ogradu od žice. Veliko iskustvo, znanje, čak i pojedini patenti u domenu “preklapajućih” panela dali su nam vetar u leđa, da budemo jedni od vodećih proizvođača u Evropi.

Gelenderi

Naše visokokvalitetne ograde i balkonski gelenderi su rezultat stručnosti, inovacija i iskustva. Koristimo visokotehnološke alate (CNC proizvodne mašin), inženjering kao i tradicionalni ručni rad za konstrukciju ograda.

Barijere i kontrole pristupa

Pored klasičnih kapija, ugrađujemo rampe, potapajuće stubove, tripod i turniket barijere, znači od kontrole pristupa pešaka do kontrole kamionskog saobraćaja.

Gabioni ili žičane korpe

To su zatvoreni kavezi sa svih strana, od pocinkovanih čeličnih šipki ili heksagonalnih upletenih žica, ispunjeni kamenom. Koriste se za potporu, kao alternativno rešenje betonskim konstrukcijama u području zaštite i stabilizacije tla.

Specijalne čelične konstrukcije

Izrađujemo čelične konstrukcije u zgradama, kampove i kontejnere od čelika za različite namere i pratimo proizvodnju od projektovanja do same instalacije.

Površinska zaštita materijala

Svi LEGI proizvodi su toplo pocinkovani, sistemom potapanja, prema DIN EN ISO 1461 normi i po želji plastificirani (zaštita nijanse boje od UV zračenja).

Usluge

Projektovanje i planiranje

Naša kompanija se bavi projektovanjem rešenja za optimalno uređenje spoljnih industrijskih, privatnih i svih drugih vrsta objekata.

Trgovina & e-commerce

Na našem web shop-u možete kupiti sve elemente za instalaciju ogradnih sistema, kapija, šina, motora i slično i sami ih ugradite.

Građevinski radovi i montaža

Organizovali smo građevinsku operativu koja je stručna da sve zemljane i betonske radove pripremi, organizuje i izvrši da bi montaža naših proizvoda bila perfektna.

Bravarski radovi i zavarivanje

U našem bravarskom pogonu imamo mogućnost da odgovorimo na sve individualne zahteve naših kupaca, skrojene po njihovoj meri.

Naši kupci i saradnici

  • privredni i javni subjekti
  • privatna lica
  • građevinske kompanije
  • projektanti i arhitekte
  • pejzažne arhitekte (hortikultura)

LEGI sertifikati

Svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001:2015, od projektovanja, preko proizvodnje do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

LEGI proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost našeg poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše proizvode do čak 20 godina.

Legi sistem ograda

Kompanija LEGI SGS d.o.o. je zastupnik nemačke kompanije LEGI za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju. Nudimo širok asortiman proizvoda: klasične i 3D ograde, kamene ograde, gabione.

Započnimo projekat

Pišite!

Valovita panelna ograda crne boje na kojoj je otisnut logo firme Legi.

Legi SGS doo

Sedište

Kolubarska 1/1

11194 Rušanj

PIB: 103934577
Matični broj: 20054140
Žiro račun: 160-206926-98 Banka Intesa

Kontakt

Slanje pošte:
Sretena Mladenovića Mike 020 (poslovna jedinica 1), Beograd

Maloprodaja:
Veleprodaja:

Tehnička podrška: