Površinska zaštita materijala

Svi LEGI proizvodi su toplo pocinkovani, sistemom potapanja, prema DIN EN ISO 1461 normi i po želji plastificirani (zaštita nijanse boje od UV zračenja).

Tehnologija

LEGI proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Daljnje vrednosti samog proizvoda su u jedinstvenosti tehnologije površinske zaštite i dugogodišnjoj garanciji od 10 do 20 godina na naše visoko kvalitetne proizvode.

Sistem potapanja je proces koji obezbeđuje potpunu prekrivenost materijala zaštitom, odnosno cinkom, što je naročito važno kada se radi o vezanim delovima žica na rešetkama (odnosno varovima). Plastificirani sloj daje našim elementima sjaj, glatkoću i estetski lep izgled. Ovom specijalno razvijenom i patentiranom obradom metala se obezbeđuje dug vek naših proizvoda, bez dodatnih troškova za održavanje.

Drugi revolucionarni korak u tehnologiji površinske zaštite je tzv. TRIPLEX tehnologija TRIPLEX zaštita (pdf 452 KB). Razvili smo postrojenje koje može da hladno galvanizuje čitave komade ogradnih panela i dodatno ih hromatizuje. Hrom je nekoliko puta tvrđi od cinka, površine su glatke i imamo izvrsnu zaštitu od korozije. Ovde smo usvojili Normative DIN EN 50961 i DIN EN 10142 za plastifikaciju.

Površinska zaštita materijala

Pogledajte video Proces galvanizacije (Youtube kanal GradjevinarstvoRS)

Pišite!

Valovita panelna ograda crne boje na kojoj je otisnut logo firme Legi.

Legi SGS doo

Sedište

Kolubarska 1/1

11194 Rušanj

PIB: 103934577
Matični broj: 20054140
Žiro račun: 160-206926-98 Banka Intesa

Kontakt

Slanje pošte:
Sretena Mladenovića Mike 020 (poslovna jedinica 1), Beograd

Maloprodaja:
Veleprodaja:

Tehnička podrška: