Barijere i kontrole pristupa

U barijere pored klasičnih kapija spadaju rampe, potapajući stubovi, tripod i turniket barijere sve od kontrole pristupa pešaka do kontrole kamionskog saobraćaja.

Perimetarsko ograđivanje

Da bi ponuda perimetarskog ograđivanja bila kompletna, izabrali smo najbolje od najboljih proizvođača barijera i kontrola pristupa, gde takođe dajemo akcenat na kvalitetan servis i dostupnost svih neophodnih rezervnih delova kad istekne garancija proizvoda.

N

Klasične kapije – saznajte više ovde →

N

Parkirne rampe

N

Potapajući stubovi

N

Tripod – trokraka pešačka barijera

N

Turniket – dvostruko obrtna kapija sa elektronskom kontrolom pristupa

Parkirne rampe

Automatska (parkirna) rampa najjednostavniji je i najekonomičniji sistem za regulisanje neautorizovanog ulaska na rezervisane parking prostore (privatni, komercijalni ili industrijski).

Vitko kućište rampe AURIS je tako konstruisano da zauzima malo prostora, pa je time pogodno za ugradnju na uskim i nepristupačnim mestima. Elektromotorni pogon postoji u dve verzije, za intenzivnu upotrebu do 24 V i nešto manji intenzitet upotrebe 230 V.

Parkirne rampe - saznajte više

Propratni proizvodi

Aluminijumska ruka sa čepom neosvetljena (bela ili siva elox.) do ukupne dužine 2,75 m (za rampu R-3) odnosno 4,75 m (za rampu R-4) sa reflektujućim nalepnicama.

Set za osvetljenje ruke/zapreke u LED žutoj/crvenoj ili plavoj boji.

Sastav seta:

  • vodootporne LED diode sa konektorima dužine 2 m
  • beli ili sivi profil-držač LED-a
  • transparentni zaštitni profil
  • potrebni završni čepovi sa inox šrafovima
  • aluminijumske nitne za učvršćenje držača mekog profila

Set zaštitne gume (bez senzora dužina) pruža zaštitu od mehaničkih oštećenja.

Sastav seta:

  • beli ili sivi držač mekog profila
  • meki zaštitni profil u oker žutoj, sivoj ili crnoj boji
  • potrebni završni čepovi sa inox šrafovima
  • aluminijumske nitne za učvršćenje držača mekog profila

Tripod

Tripod ili trokraka pešačka barijera se može koristiti u različitim okruženjima. Predstavlja idealno rešenje za kontrolu pristupa i identifikaciju osoba. Može se koristiti u unutrašnjem i spoljnom okruženju.

Elektronsko upravljanje barijerom dozvoljava jednostavno podešavanje sopstvenog režima rada barijere, ali i komunikaciju sa različitim uređajima za identifikaciju i signalizaciju. Kako bi pokrila što više sigurnosnih zahteva, barijera ima na raspolaganju dodatnu opremu kao što su čitači ID kartica i medija, svetla za pristup, infracrvene senzore protiv penjanja, rezervno napajanje itd.

Turniket

Turniket je dvostruko obrtna kapija sa elektronskom kontrolom pristupa. Karakteriše ga visokokvalitetna čelična konstrukcija koja je jednostavna za upotrebu. Sve komponente su zaštićene od korozije što, pored visokog kvaliteta završne obrade, garantuje dugotrajnost i pouzdanost barijera ne samo u zatvorenom prostoru, već i u spoljašnjem ambijentu.

Sofisticirana elektronska kontrola omogućava jednostavno podešavanje načina rada za samostalno funkcionisanje barijere, što model čini pogodnim rešenjem za automatizovane ulaze (nije potrebno angažovanje dodatnog osoblja). Otvori za prolaz postavljeni su pod uglom od 120° i omogućuju lak i bezbedan prolazak jedne osobe.

Radi efikasne identifikacije prolaznika (zaposlenih), turniketi se mogu povezati sa uređajima za čitanje bar-kod kartice, magnetne kartice, proxy čip kartice, smart kartice ili se mogu povezati sa biometrijskim senzorom.

Više o kontroli pristupa možete saznati u tekstu Kontrola pristupa (pdf 1.53 MB).

Galerija slika

Legi SGS

Pogledajte video kompanije TAU u kojem je predstavljena TAU LUXE automatska barijera. Moderan dizajn se svugde savršeno uklapa.

Započnimo projekat

Pišite!

Valovita panelna ograda crne boje na kojoj je otisnut logo firme Legi.

Legi SGS doo

Sedište

Kolubarska 1/1

11194 Rušanj

PIB: 103934577
Matični broj: 20054140
Žiro račun: 160-206926-98 Banka Intesa

Kontakt

Slanje pošte:
Sretena Mladenovića Mike 020 (poslovna jedinica 1), Beograd

Maloprodaja:
Veleprodaja:

Tehnička podrška: