utorak, 31 januar 2023

        

O nama

porodica

Matična kompanija LEGI GmBH je osnovana 1949. godine u Moersu, u Nemačkoj. Potvrđena višedecenijskim uspešnim poslovanjem na području Evropske Unije LEGI GmBH otvara 2005. godine predstavništvo u Beogradu pod imenom LEGI SGS d.o.o. koja postaje zastupnik za zemlje regiona: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju, a najvišim delom poslovanje obavlja na području Srbije.

Naš širok asortiman čine proizvodi od specijalno obrađenog metala: ograde (plastificirane ograde, pocinkovane ograde...),kapije, pergole, paviljoni, lukovi, gabioni, parkirne rampe, jarboli, gazišta, kao i razne vrste žice i žicani proizvodi sa upotrebom u građevinarstvu.

LEGI ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra.

Posetite nas i uverite se zašto su naše plastificirane ograde jedne od najboljih na tržištu.

Zašto LEGI?

Naši proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost LEGI poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (od 10 do 20 godina).

Tehnologija

Svi LEGI proizvodi su toplo pocinkovani, sistemom potapanja, prema DIN EN ISO 1461 normi, i po želji plastificirani (zaštita nijanse boje od UV zračenja). Sistem potapanja je proces koji obezbeđuje potpunu prekrivenost materijala zaštitom, odnosno cinkom, što je naročito važno kada se radi o vezanim delovima žica na rešetkama (odnosno varovima). Plastificirani sloj daje našim elementima sjaj, glatkoću i estetski lep izgled. Ovom specijalno razvijenom i patentiranom obradom metala se obezbeđuje dug vek naših proizvoda bez dodatnih troškova za održavanje. Ukoliko su zahtevi u smislu zaštite od korozije skromniji možemo da ponudimo i elemente koji su površinski zaštićeni procesom galvanizacije prema normi DIN 50961 i DIN EN 10142 i dodatno plastificirani.

Četiri osnovne karakteristike LEGI ogradnih sistema su:

    1. Svi elementi našeg ogradnog sistema su prema normi DIN EN ISO 1461 toplo pocinkovani i po želji plastificirani (garancija na zaštitu od korozije – 20 godina );
    2. Horizontalna linija rešetkaste čelične konstrukcije je obavezno sačinjena od dvostruke žice, što ogradi daje maksimalnu čvrstinu;
    3. Rešetke se montiraju na stubove jedna preko druge, a to ogradu čini podjednako stabilnom bez obzira na različitost terena;
    4. Montaža LEGI ograda je jednostavna, rešetke se na stubu montiraju “jedna preko druge”. Ovim je olakšana montaža, jer je kod postavljanja stubova dozvoljena tolerancija od + - 3 centimetara.

 

LEGI ograde su stabilne konstrukcije elegantnog dizajna, profilnih glatkih stubova bez šiljaka i nepotrebnih materijala. Ograda je funkcionalna, dugotrajna i ekonomična.

LEGI rešetkasti paneli se proizvode se u visinama od 630 mm do 2430 mm. Dužina jednog panela je 2500 mm. Konačna visina može dostići visinu i do 12 metara, različitom kombinacijom naših stubova i panela ograde. Debljina panela ograde je moguća u dve varijante 6/6/5 mm i 8/8/6 mm.

Pored klasičnog ograđivanja, naši sistemi su našli primenu i u ograđivanju svih vrsta sportskih terena, stadiona, parkova, terasa, zelenih aleja, parkinga, itd.

Kontrola kvaliteta

Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

View the embedded image gallery online at:
https://legi.rs/index.php/o-nama#sigFreeId648a86bb19

 

 

 

linija

 

 

linija

 

Ogradni sistemi

02

Projektovanje

Čelične konstrukcije

Zašto LEGI?

linija

Svi LEGI proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost našeg poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (do 20 godina). Naša kompanija vidi dugoročnost uspešnog poslovanja u ostvarivanju visokog kvaliteta svojih proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

 

LEGI Sertifikati

linija

Svi LEGI proizvodi zadovoljavaju standarde ISO 9001:2015, od projektovanja, preko proizvodnje, do galvanizacije i toplog cinkovanja kao i plastifikacije.

legi sertifikati

 

           Kontakt podaci

linija

Sedište:  ul. Kolubarska 1/1
Slanje pošte: 
Sretena Mladenovića Mike 020
(poslovna jedinica 1)
11000 Beograd
+381 66 5455 005
+381 60 5455 001
+381 60 5455 018

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  |  www.legi.rs

PIB: 103934577   |  M.B.: 20054140
Ž.R.: 160-206926-98
Banka Intesa